Gå til innhold

Aktuelt

Velkommen til Oslo Urban Week

OMA er klar for å arrangere Oslo Urban Week i Bjørvika, 7.-9. september. Sammen med programkomiteen og våre medarrangører har vi jobbet knallhardt med å ferdigstille et særdeles innholdsrikt og spennende program.

Overordnet tema for årets Oslo Urban Week er nærhetsbyen og hvordan vi skal restarte bylivet etter en lang periode med lockdown. Vi skal også diskutere sosial ulikhet, høyhus og hvordan vi skal bremse den globale oppvarmingen. Med førti eventer over tre dager skal OMA bidra til å restarte byen.

Husk å kjøpe billett

Som OMA-medlem har du rabatt på billetter til Oslo Urban Week. For hver femte billett du kjøper vil du få én gratis billett. Oslo Urban Week tilbyr også mulighet for digital deltakelse. Kjøp av fysisk billett gir tilgang til vår digitale plattform med direktesendinger og eventer i opptak.

Husk å melde deg på eventer

For å gjøre det meste ut av Oslo Urban Week anbefaler vi deg å se nøye på programmet og legge opp ruta for de tre dagene. Merk deg at noen eventer krever påmelding, mens andre praktiserer første mann til mølla – dette er tydelig merket i programoversikten.

 

Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på detaljer knyttet til følgene eventer og konsepter:

  • OBOS Boligkonferanse

OBOS Boligkonferanse markerer åpningen av Oslo Urban Week, og avholdes i Operaen tirsdag 7. september fra kl. 09:00. Billett til OUW inkluderer inngang til OBOS Boligkonferanse, så fremt du melder deg på. Les mer og meld deg på her.

  • Fight Club + Oslo Social Club = helaften

Oslo Social Club har vært et fast innslag på eiendomsmessen MIPIM i Cannes. Nå tar OMA konseptet hjem og introduserer det i Oslo Urban Week-drakt. Fight Club har vært et fast innslag på Oslo Urban Arena, hvor man kårer Årets byutvikler. I år slår vi Fight Club og Oslo Social Club sammen til en helaften, med servering av god mat og drikke, på Ekebergrestauranten tirsdag 7. september fra kl. 19:30. Dette er gratis for deg med billett til OUW, så fremt du melder deg på. Husk å melde deg på helaften her (påmeldingen gjelder både Fight Club og Oslo Social Club).

  • Avslutningsfesten

Sammen med Proptech Norway, Selvaag Eiendom og Stor-Oslo inviterer OMA til en stor avslutningsfest for Oslo Urban Week, torsdag 9. september fra kl. 19:00 på nyåpnede Mesh Youngstorget. Det blir servering av god mat og drikke, og det er særlig verdt å merke seg at vi vil avsløre hvor i Oslo neste års OUW skal være med å gi stafettpinnen videre til området som skal være vertskap for OUW i 2022. Festen er åpen for alle og gratis, men krever påmelding. Les mer og meld deg på her.

  • OMA Awards

Vi lanserer en helt ny type pris under Oslo Urban Week; OMA Awards er en pris som skal hedre personer og selskaper som gjør Oslo til en enda bedre by å bo, arbeide og leve i. Ved å trekke fram de gode eksemplene vil OMA gjøre det enklere for alle å bidra til at Oslo blir et forbilde for byutvikling. Det er tre kategorier til OMA Awards 2021, med tre nominerte per kategori. Kategoriene er «Årets pollinator», «Årets transformasjonsprosjekt» og «Årets bylivsprosjekt». Det er publikum som stemmer fram vinneren. Les mer om OMA Awards og de nominerte her.