Høstens vakreste byutviklingseventyr – Oslo Urban Arena – går som planlagt den 10. og 11. september. Som publikum kan du velge mellom å være fysisk tilstede på konferansen, eller delta digitalt fra hjemmekontoret.

Myndighetene har åpnet for arrangementer med inntil femti deltakere. Dermed åpner Oslo Urban Arena (OUA) dørene opp for en eksklusiv gruppe på femti personer som kan delta fysisk på høstens byutviklingskonferanse. De fysiske billettene er i salg nå, og de digitale billettene blir lagt ut for salg før sommeren.

– Koronapandemien stopper ikke Oslo Urban Arena, og kanskje er det viktigere enn noen gang å samles for å diskutere hvordan vi skal planlegge, utvikle og bruke byen. Situasjonen har gitt oss en gyllen mulighet til å innta det digitale «byrommet», og dermed åpne opp for mer internasjonal deltakelse og et globalt publikum, sier Erling Fossen som er daglig leder for OUA.

Anders Tegnell til Oslo Urban Arena
Den omstridte svenske statsepidemiologen, Anders Tegnell, er bekreftet som keynote til årets konferanse. Han skal snakke om hvordan byen kan bli løsningen på epidemiene, og ikke problemet. Flere keynotes og resten av programmet slippes fortløpende. Fossen forsikrer om at de som deltar med fysisk tilstedeværelse vil bli godt ivaretatt under konferansen.

– Vi går i dialog med både Oslo kommune og smittevernoverlegen i Oslo om hvordan vi på best mulig måte kan ivareta våre eksklusive gjester på Youngstorget, sier Erling Fossen.

Konferansen vil bli streamet fra Youngstorget i Oslo, slik at det digitale publikumet kan delta i sanntid. Konferansen følger samme format som året før; to halve dager med keynotes, breakouts, workshops og fight club. Konkurransen «Master Pitch» med påfølgende utdeling av Aspelin Ramm-prisen for beste masteroppgave innen eiendoms- og byutviklingsfag vil også være en del av programmet.

Her kan du sikre deg en billett til konferansen: www.oslourbanarena.com/tickets 

For mer informasjon, ta kontakt med
Erling Fossen
Daglig leder for Oslo Urban Arena
erling@oslometropolitanarea.no
+47 907 54 954


Om Oslo Urban Arena
Oslo Urban Arena har med sine syv år blitt en institusjon for norske byutviklere. Konferansen er en 24-timers begivenhet som bugner av opplevelser fra spennende internasjonale foredragsholdere i verdensklasse, til offentlige debatter, best case practises og diskusjoner. Oslo Urban Arena bringer folk sammen om byen; her treffes studenter innen urbane fag, arkitekter, planleggere, politikere, utviklere og forvaltere. Konferansen eies av Oslo Metropolitan Area og Estate Media. www.oslourbanarena.no