Gå til innhold

Aktuelt

OMA lanserer podkast om byutvikling

OMA lanserer en egen podkast om byutvikling. Hver onsdag skal Erling Fossen og Maren Bjerkeng snakke med med spennende gjester om framtidens byer.

OMA lanserer podkasten Bysnakk hvor vi inviterer spennende gjester å snakke om framtidens byer og trender innenfor byutvikling.

Det kan aldri bli for mye snakk om Oslo spesielt og by generelt. Når i tillegg utvalget av podkaster om byutvikling er relativt skralt, er dette initiativet høyst kjærkomment.

Dette sier OMA-sjef og programleder for Bysnakk, Erling Fossen. Han har fått med seg Maren Bjerkeng som faglig kommentator i Bysnakk. Bjerkeng jobber som arkitekt og utvikler, er leder for Ressursgruppe Tema i OMA og ny leder av Oslo Urban Weeks programkomité:

–  Vi gleder oss til å snakke med et bredt spekter av gjester om hvordan vi, sammen, kan skape bedre byutvikling. Gjestene spenner seg fra politikere, representanter fra planmyndighetene, arkitekter og utviklere til innbyggere i Oslo, sier Bjerkeng.

Første episode av Bysnakk vil handle om ulike bymodeller som 15-minuttersbyen, smultringbyen, nærhetsbyen og mer. Gjester er Rasmus Reinvang, byrådssekretær byrådsavdeling for byutvikling og Marianne Skjulhaug, doktorand og instituttleder for urbanisme og landskap ved AHO.

Bysnakk lanserers på iTunes/Apple Podcast, Spotify og Acast, onsdag 10. mars.