Gå til innhold

Aktuelt

OMA klar for Oslo Urban Arena 2020!

Etter en annerledes vår ser vi i OMA fram til å samles igjen på høstens Oslo Urban Arena den 10.-11. september. Hovedtemaet for konferansen er «Co-Creating the City» som handler om hvordan vi kan samskape byen.

Flere av våre speakers vil også snakke om byens respons på epidemier, og hvordan vi kan fortsette å leve sammen uten å isolere oss fullstendig. Blant annet skal:

  • Prof Carlos Moreno (Paris) og statsepidemiolog Anders Tegnell (Stockholm) snakke om 15-minutters byen og byenes respons på epidemier.
  • Mary Dellenbaugh-Losse (Berlin), en av Europas fremste eksperter på co-creation, snakke om hvordan vi kan samskape byen.
  • Siv Helene Stangeland (Stavanger) i Helen & Hard snakke om bofellesskapet Vindmøllebakken.

For å gjennomføre et trygt arrangement selger vi kun 200 fysiske billetter og vi sprer programmet over fire venues; The Hub, Youngs, Kulturhuset og Deichman Bjørvika. Dette er profesjonelle aktører som – sammen med oss – sørger for at helsemyndighetenes regler for smittevern blir overholdt. Slik kan vi møtes for faglig inspirasjon og diskusjon, og samtidig ta vare på hverandre.