Gå til innhold

Aktuelt

MIPIM 2021

Informasjon om OMAs holdning og planer for MIPIM 2021.

Neste års MIPIM i Cannes er flyttet til 7.-10. juni på grunn av den usikre pandemisituasjonen i Europa. Samtidig må vi erkjenne at det også er usikkert om det i praksis vil bli mulig med reiser på tvers av landegrenser på det planlagte tidspunktet. Vi vet at flere av våre medlemmer begynner å vurdere MIPIM allerede nå og at enkelte bestemmer seg ut fra hva OMA gjør. Vi kommer derfor med en oppdatering om OMAs holdning og planer:

Siden situasjonen er såpass usikker har styret valgt å nedprioritere MIPIM i 2021. Hvis MIPIM blir gjennomført vil OMA være tilstede, men i et redusert omfang. Dette innebærer bl.a. at vi ikke har undertegnet stand-kontrakt i festivalpalasset, og vil heller ikke gjennomføre en festmiddag med over 200 personer.

Kortreist MIPIM med Oslo Urban Week

Derimot planlegger OMA å arrangere et kortreist MIPIM i Oslo – kalt Oslo Urban Week – som en utvidelse og videreutvikling av OMAs Oslo Urban Arena-konsept. Bakgrunnen for dette er bl.a. innsikt fra medlemsundersøkelsen, der medlemmene prioriterer Oslo Urban Arena høyere enn MIPIM. Vi tar derfor sats og planlegger Oslo Urban Week i Bjørvika i september 2021. Dere vil kjenne igjen flere av de samme faglige og sosiale arrangementene fra MIPIM, men det blir også noen helt nye OMA konsepter.

Palmene mangler kanskje, men Munch Brygge tåler sammenligningen med Croisetten i Cannes.

Mvh Styret i OMA.