Etter en annerledes vår ser vi i OMA fram til å samles igjen på høstens Oslo Urban Arena den 10.-11. september. Hovedtemaet for konferansen er «Co-Creating the City» som handler om hvordan vi kan samskape byen. Flere av våre speakers vil også snakke om byens respons på epidemier, og hvordan vi kan fortsette å leve sammen uten å isolere oss fullstendig. Blant annet skal:

  • Prof Carlos Moreno (Paris) og statsepidemiolog Anders Tegnell (Stockholm) snakke om 15-minutters byen og byenes respons på epidemier.
  • Mary Dellenbaugh-Losse (Berlin), en av Europas fremste eksperter på co-creation, snakke om hvordan vi kan samskape byen.
  • Siv Helene Stangeland (Stavanger) i Helen & Hard snakke om bofellesskapet Vindmøllebakken.

Se hele programmet her: https://www.oslourbanarena.com/program2020

For å gjennomføre et trygt arrangement selger vi kun 200 fysiske billetter og vi sprer programmet over fire venues; The Hub, Youngs, Kulturhuset og Deichman Bjørvika. Dette er profesjonelle aktører som – sammen med oss – sørger for at helsemyndighetenes regler for smittevern blir overholdt. Slik kan vi møtes for faglig inspirasjon og diskusjon, og samtidig ta vare på hverandre.

Du kan sikre deg din fysiske eller digitale billett her: https://www.oslourbanarena.com/tickets